Samenwerken?

Ik werk graag met mensen; of dat nu bedrijven zijn of met een koppel dat gaat trouwen. Samen de wereld een stukje mooier maken, herinneringen creëren en deze vangen in beeld, dat is wat ik graag doe.
foto's2.png

VOOR BEDRIJVEN

Een fotoshoot, huisstijl ontwerpen of videoproductie is maatwerk. Om het beste resultaat te behalen, bepalen we eerst wat er nodig is om jouw doelen te bereiken. Pas daarna gaan we het hebben over het middel dat hier het beste bij past. Dus laten we vooral eens koffie drinken om elkaar beter te leren kennen!

Jade-Rodney.png

Prijs love shoot: €175 voor 25 foto's

Jullie liefde vastleggen kan op elk moment. Zijn jullie verloofd, gaan jullie samenwonen of willen jullie gewoon de liefde vieren? 

Willen jullie net wat extra's of mij voor een dag(deel) inhuren? Neem dan contact op om jullie wensen te bespreken, zodat we samen een vrijblijvende offerte kunnen opstellen.

Je Facebookpagina of Instagramkanaal kan soms wel een opfrisbeurt gebruiken. Hoe leuk is het om eens een fotoshoot voor jezelf te boeken? Gewoon omdat jij er mag zijn!

Daarnaast bied ik ook Personal Branding fotoshoots aan. Weten wat er mogelijk is?

Paulien.png

GOOD TO KNOW

Samen een kop koffie drinken of een offerte laten opstellen is altijd geheel vrijblijvend. Daarnaast hanteer ik standaard een uurprijs van €45 exclusief btw. Wanneer je mij voor een langere of vaste periode inhuurt kunnen we natuurlijk altijd tot een mooie totaalprijs komen. 

 
  • FACEBOOK