DIENSTEN


FOTOSHOOT 1

Ondernemers

Je website of social media kanalen vullen? Ik maak graag foto’s van jou en je bedrijf in de sfeer die je wil uitstralen. We fotograferen 1 uur lang op 1 locatie en er is ruimte voor een  eventuele kledingwissel. Aan het eind van de dag ontvang je 15 bewerkte foto's.

€225 excl. BTW


FOTOSHOOT 2

Koppels / familie (buiten)

Altijd al een mooie foto van jou en je geliefde of je gezin aan de muur willen hebben? Tijdens deze fotoshoot op een mooie locatie in de natuur, is er alle gelegenheid om jullie liefde vast te leggen! Je krijgt vervolgens 15 bewerkte foto's. Psst, ik hou regelmatig mini-shoots voor een leuk prijsje. Houd daarvoor mijn social media kanalen in de gaten!

€175 incl. BTW


FOTOSHOOT 3

Horeca / food

Je restaurant online op de kaart zetten? Het gevoel wat jouw gasten in het restaurant krijgen, vang ik graag in beeld. Inclusief 50 bewerkte foto's (van gerechten, het restaurant & werknemers) in hoge resolutie en social media formaat.

€275 excl. BTW


 VIDEOPROMO-VIDEO

Vanaf €250 excl. BTW

Video wordt in steeds meer bedrijven omarmd als nieuwe vorm van communicatie. Sfeerbeelden van je bedrijf zijn natuurlijk erg mooi, maar je video wordt pas echt bijzonder met een sterk concept. Waarom maak je een video en wat wil je ermee uitstralen? Welke boodschap wil jij aan jouw doelgroep vertellen? Soms kun je met stockbeelden al heel ver komen, maar indien nodig kom ik ook graag op locatie filmen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


 

TEKSTANIMATIE

Vanaf €150 excl. BTW

Een korte boodschap tóch op een aantrekkelijke manier brengen? Een tekstanimatie is daar een goed middel voor! In 20-30 seconden kun je namelijk al heel veel vertellen. En je kunt er ook nog eens goed je huisstijl in verwerken.
 

SOCIAL MEDIA BEHEER

 

Instagram branding en ontwerp voor dansschool Dansja.Social pakket 1

Bij dit pakket lever je mij de content aan die je wil plaatsen op YouTube, Facebook, LinkedIn en/of Instagram. Ik kijk of de content aansluit bij jouw bedrijf en controleer of de tekst geen fouten bevat. In overleg kan ik de tekst of vormgeving dan nog wat aanpassen. Daarnaast zorg ik ervoor dat je bericht naar de juiste pagina op je website leidt.

Kosten:  €50 per maand voor 1 post  per week op alle gewenste kanalen.

of

Kosten:  €125 per maand voor 3 posts in de week op alle gewenste kanalen.

(Maandelijks opzegbaar)
Social pakket 2

Bij dit pakket schrijven we samen jouw social media strategie. We bedenken en maken aan het begin van de maand  jouw content voor de rest van de maand. Vervolgens plan ik alle content in, op de daarvoor geschikte kanalen. Op deze manier heb jij er de rest van de maand geen omkijken meer naar! Dit is dus inclusief een fotoshoot van jou en/of je producten.

 Kosten:  €450 per maand voor 3 posts in de week

(Maandelijks opzegbaar) 


ONLINE INSTAGRAM CURSUS

Wil je liever zélf aan de slag met het beheren van jouw Instagrampagina? In mijn laagdrempelige cursus neem ik je mee om Instagram echt van A tot Z te leren kennen. In de eerste twee videomodules beginnen we bij de basis. Daarna wordt het steeds wat uitgebreider en leer ik je handige trucjes. Zo wordt het beheren van je Instagram geen tijdrovende bezigheid, maar wel een nieuwe manier om klanten te werven. 


  • Videomodules met uitleg
  • Verschillende thema's
  • Samen Instagram doorlopen